Hala de lactate din Piața Mică a fost finalizată. Vezi cum a fost compartimentată!

hala lactate piata viilor- intrare- BotosaniLucrările de modernizare a Halei de lactate din Piața Viilor din municipiul Botoșani au fost finalizate. Realizată în baza unui proiect transfrontalier cu finanțare europeană, investiția presupune compartimentarea halei astfel încât aceasta să dispună de spații de comercializare pentru cetățenii ucraineni, pentru cei moldoveni, dar și pentru producătorii botoșăneni.

Noua hală are pe lângă spațiile de vânzare, dotate potrivit normelor europene, și vestiare și grupuri sanitare moderne.

like facebookSpațiul urmează a fi preluat de societatea comercială Urban Serv, care are obligația de a monta vitrine frigorifice și mese penru comercianți. De altfel, Urban Serv va decide și data la care va fi redeschisă hala de lactare.

Proiectul „Dezvoltarea sectorului agricol prin crearea unei reţele transfrontaliere în domeniul agriculturii” , selectat pentru finanţare în cadrul Programului Operaţional Comun România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013 presupune modernizarea atât a halei de lactate, cât și a Pieței Viilor, constructorul desemnat fiind societatea comercială Aquaterm.

Bugetul aferent municipiului Botoşani este de 192.826 euro, din care finanţarea nerambursabilă europeană este de 174.784 euro, iar cofinanţarea municipiului este de 18.042 euro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *