Lucrări de mântuială pe strada Primăverii. Pavelele de pe trotuare au început să sară

pavele trotuare primaveriiTrotuarele pavelate de pe strada Primăverii au început să se deterioreze, la niciun an de la montare. Reprezentanții Primăriei Botoșani cunosc situația și spun că lucrările nu sunt încă recepționate, așa că firma va trebui să refacă toate defecțiunile apărute în urma sezonului rece atât pe carosabil, cât și la trotuare. Lucrările pe strada Primăverii vor fi reluate în luna aprilie.

like facebookPe strada Primăverii au apărut o serie de probleme la lucrările efectuate, în special la partea de trotuare, dar și o serie de probleme la partea carosabilă. Constructorul, societatea Victor Construct, are obligația să remedieze toate neconformitățile care apar pe parcurs. Este responsabilitatea și obligația legală și contractuală să predea lucrarea în parametri tehnici. Deocamdată lucrarea nu este predată”, a spus Cornel Herghelegiu, director de dezvoltare în cadrul Primăriei Botoșani.

Lucrarea are o valoare de peste 3 milioane lei. Perioada de garanție la partea de trotuare este de un an și jumătate, iar la carosabil un an.

Reprezentantul firmei Victor Construct, Cezar Bobescu, susține contrariul. El spune că se exagerează și că doar ”trei pavele trebuiesc aranjate”.

Dacă sunt probleme le vom remedia. Poate s-au făcut intervenții de către Electrica, Eon gaz. Nu are cum să sară pavelele”, a spus Bobescu.

 

One thought on “Lucrări de mântuială pe strada Primăverii. Pavelele de pe trotuare au început să sară

  1. pavajul este aruncat cu prastia. am vazut oameni care s-au impiedicat si un cazut din cauaza pavelelor. DA, POATE DOAR TREI PAVELE TREBUIE DATE DE CAP CONSTRUCTORULUI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *