Nemulţumiri de la mutarea chioşcurilor de pe strada Primăverii

lucrari primaveriiMutarea chioşcurilor de pe strada Primăverii a stârnit nemulţumiri în rândul proprietarilor. Joi,  viceprimarul Cosmin Andrei s-a întâlnit cu câţiva dintre aceştia pentru a purta discuţii pe această temă.

El a declarat că agenţii economici care deţin chioşcuri alimentare pe trotuarele care au intrat în pavelare, nu au primit foarte bine decizia municipalităţii.

like facebook

Toţi vin să ne roage să nu îi mutăm, dar le-am spus că nu se poate. Aplicăm aceeaşi regulă pentru toată lume. Punem pavele, după care îi primim înapoi. Vreau să fac o lucrare gospodăreşte. Acasă nu dai cu mătura numai pe calea de acces. Muţi şi mobila, faci curat în toată casă. Aşa vrem şi noi să punem pavele, chiar şi sub acele chioşcuri”, a spus Cosmin Andrei.

Primăria Botoşani a somat proprietarii chioşcurilor de pe Primăverii să elibereze locurile pentru ca muncitorii să poată lucra la trotuare, iar după pavelare să revină.

Chioşcurile vor fi mutate pe perioada lucrărilor. Primăria a dat autorizaţii pentru module sau construcţii cu caracter provizoriu tocmai în acest scop, ca în momentul în care există lucrări de utilitate publică locală aceste module să poată fi mutate. Dacă dumnealor nu au respectat aceste condiţii trecute în autorizaţia de construcţie, în acordul de rezervare a terenului, este problema dumnealor. Au încălcat altă lege”, a adăugat viceprimarul.

 

2 thoughts on “Nemulţumiri de la mutarea chioşcurilor de pe strada Primăverii

  1. s-ar putea ca proprietarii de chioscuri sa dea o declaratie pe propria raspundere ca in momentul in care vor pleca definitiv de pe locul concesionat, se angajeaza sa puna pavele si sa lase locul curat. Ganditi-va ca se distruge marfa, unde sa le duci pe perioada cat se lucreaza ? Fiind produse alimentare sunt perisabile, sunt greu de transportat si cine suporta paguba ?

  2. Tiganeala ar trebui sa dispara..ar fi un moment prielnic sa dispara choscarii si sa fie un spatiu aerisit si strazi frumoase si la noi.sunt destule marketuri si magazine de cartier organizate.nu mai vedem rostul chioscarilor in 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *