Reghecampf nervos după victoria cu FC Botoşani

Laurentiu Reghencampf
Laurentiu Reghencampf

Antrenorul Stelei a avut o reacţie nervoasă, după meciul cu FC Botoşani. Laurenţiu Reghecampf s-a enervat după declaraţiile date de oficialii botoşăneni care invocau o lipsă a titularilor în meciul cu campiona României.

Tehnicianul roş albaştrilor a răbufnit spunând că toate echipele vin în Ghencea să câştige, iar jucătorii FC Botoşani au luat intenţionat cartonaşe galbene cu un meci înainte, tocmai pentru a nu evolua luni seară.

like facebook„Mă deranjează foarte tare, toţi adversarii care vin în Ghencea îşi doresc enorm de mult să câştige. Aş vrea să urmăriţi cartonaşele galbene pe care le-au primit jucătorii de la Botoşani.  Mă deranjează când aud că puteam avea o altă echipă, puteam juca mai bine. Eu cred că trebuie să îşi asume lucrul acesta pentru că Vaşvari a căutat în minutul 90 să primească cartonaş galben. Eu mă bucuram să-l văd pe Vaşvari jucând împotriva Stelei pentru că este un jucător care a avut un parcurs foarte bun şi numai în momentul în care joci cu Steaua sau când joci cu echipele bune îţi poţi da seama într-adevăr de valoarea acelui jucătorNu suntem noi de vină că ei şi-au aliniat echipa aceasta, mi-aş dori să jucăm cu cea mai bună echipă din Botoşani. Din câte am citit, înainte de meci, au făcut declaraţii foarte pompoase. Trebuie să fim realişti.”, a declarat Laureanţiu Reghecampf.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *