Portariuc reacţionează la acuzele PDL. „Este o diversiune”, susţine acesta

Ovidiu Portariuc in birou la Primaria BotosaniPrimarul Ovidiu Portariuc a reacţionat, sâmbătă, după ce a fost acuzat de PDL că încearcă să pună pumnul în gură presei. Acesta a postat pe contul său de Facebook un mesaj potrivit căruia declaraţiile democra- liberalilor sunt o diversiune, pentru a atrage atenţşia publicului de la afacerea nocturnei.

like facebookPDL a lansat azi o diversiune tipica prin care incearca sa abata atentia cetatenilor de la primul subiect de maxim interes de pe agenda locala: cum a incercat PDL prin intermediul directorului DSPSA sa umfle cu aproapre 1 mil de euro pretul nocturnei incredintand contractul unui coleg de partid, lucru adus la cunostinta publicului de catre Executivul Primariei Botosani. Prin aceasta realitate dovedita cu documente, cetatenii si-au reamintit de modul cum lucrau cei din PDL pana in 2012 pentru ca incepusera sa uite”, susţine Portariuc.

Primarul promite că, în perioada următoare va face dezvăluiri despre afacerile pe care fostul primar Cătălin Flutur le-a făcut.

În perioada urmatoare va vom aduce la cunostinta zecile de afaceri si metode prin care administratia locala PDL a deturnat resurse publice de miloane de euro catre firmele de partid si nu numai! Pentru multi aceste lucruri vor parea incredibile dar fac parte dintr-un sistem bine pus la punct in 8 ani de administratie Flutur la Botosani. Din pacate acest sistem mai functioneaza si astazi si e bine protejat. Voi incerca sa va dezvalui in perioada urmatoare pilonii principali ai acestui sistem si caracatita creata. Tineti-va bine pentru ca urmeaza o perioada extrem de interesanta„, a adăugatz Portariuc.

.

PDL: Îl somăm pe Portariuc să se oprească din a băga pumnul în gură presei!

One thought on “Portariuc reacţionează la acuzele PDL. „Este o diversiune”, susţine acesta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *