Virgil Bordei, liderul sindicatului poliţiştilor: Sunt situaţii în care poliţiştii pot întârzia la evenimente din cauza lipsei de carburant

virgil bordei sindicat politisti1Liderul sindicatului poliţiştilor, a prezentat, vineri, în cadrul şedinţei de dialog social, mai multe revendicări ale poliţiştilor. Printre acestea se numără acordarea unui spor de 100% pentru zilele liberele în care poliţiştii ajung să lucreze.

Poliţiştii vor modificarea statutului, una dintre aceste cerinţe fiind rămânerea în sistemul MAI a angajaţilor care suferă accidente de muncă, iar în caz de deces, unul dintre membrii familiei să fie încadrat în sistem.

Reprezentanţii poliţiştilor mai spun că multe dintre autovehiculele din dotare au norma de casare îndeplinită, iar cota de carburant este insuficientă.

„Sunt situaţii în care poliţiştii pot întârzia la evenimente din cauza lipsei de carburant, iar un număr însemnat  de autovehicule au defecţiuni tehice şi nu sunt fonduri pentru punere în stare de funcţionare. De asemenea poliţiştii sunt nevoiţi să-şi procure din fonduri proprii materialele necesare întocmirii dosarelor şi redactării declaraţiilor. Toate aceste neajusuri conduc, mai devreme sau mai târziu, la săvârşirea unor fapte de corupţie, care generează o imagine negativă asupra instituţiilor statului, situaţie creată de actul de guvernare”, a declarat Virgil Bordei.

Sindicaliştii au transmis conducerii judeţului că dacă doleanţele lor nu vor fi ascultate de guvernanţi vor demara proteste.

 

 

One thought on “Virgil Bordei, liderul sindicatului poliţiştilor: Sunt situaţii în care poliţiştii pot întârzia la evenimente din cauza lipsei de carburant

  1. Cam tot ce e legat de voi e negativ, si faptul ca cereti bani si modul cum protestati si felul in care intelegeti sa va faceti treaba. Ati stricat masinile statului din lipsa de responabilitatate si multe interese personale. Aveti drepturi peste drepturi si salarii nejustificate. Cu toate astea cereti si cereti si nu va mai opriti din cerut. Sunteti o tagma parazitara catre mai trebuie trecuta printr-un epurator care sa va mai curete sa va mai imputineze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *