Şeful Garnizoanei Botoşani, doctor în ştiinţe militare

Colonel Lucian SanduComandantul Garnizoanei Botoşani, colonelul Lucian Sandu, a devenit doctor în ştiinţe militare şi informaţii, după ce a absolvit cursurile de doctorat ale Universităţii Naţionale de Apărare. Acesta a susţinut, pe 10 octombrie, teza de doctorat, după trei ani de studii, obţinând calificativul „Foarte bine”.

De altfel, pentru rezultatele sale, colonelul Sandu a fost felicitat, luni, la finalul videoconferinţei, de prefectul Costică Macaleţi.

Lucian Sandu este absolvent al Scolii Militare de Ofiteri de la Sibiu, dar si al Academiei de Inalte Studii (actualmente Universitatea Nationala de Aparare), pe care a terminat-o in 2002. A urmat apoi cursurile Colegiului de Razboi, pe care le-a absolvit in 2006.

In 2008 a terminat si Facultatea de Psihologie. A urmat, de asemenea, cursurile de master „Managementul organizational si al resurselor umane”.

4 thoughts on “Şeful Garnizoanei Botoşani, doctor în ştiinţe militare

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Asta cind a mai fost la servici? Ori a studiat la distanta . Prevad un viitor stralucit in politica , posibil minstru de finante, sau agricultura , c asai romanu .

  2. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Il felicit pe ofiterul, sotul si tatal SANDU pentru modul exemplar pe
    care-l manisfesta in societate. Pentru ”realitate” asta de mai sus, ii transmit sa-si vada de mucii lui si sa nu-l futa grija de treburile noastre. Saracule!
    Ce-am mai ras!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *