Preotul de la Biserica lipoveneasca, reclamat la Protectia Consumatorului. Vezi motivul!

ojpc siglaReclamatie neobisnuita primita la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorului de la un grup de enoriasi lipoveni. Acestia l-au reclamat pe preotul bisericii ca ii “agreseaza fizic si psihic” si cer comisarilor sa intervina in acest caz.

Ei sunt nemultumit de activitatea preotului de la Biserica Lipoveneasca si in special reclama faptul ca in curtea biserii exista o anexa cu un cuptor pe gaze, de la fier vechi, care ar pune in pericol viata enoriasilor. Bucataria a fost verificata si nu exista pericol, fiind autorizata. Sunt doua grupuri de enoriasi care se reclama intre ei. Un grup reclama preotul ca nu-I primeste in biserica, ii distruge psihic si fizic, nu stiu cum ii distruge fizic, si ii indeparteaza de la biserica”, a spus comisarul Neculai Rata de la CJPC.

Acesta a precizat ca reclamatia nu este de competenta Protectiei Consumatorului pentru a fi solutionata. Este prima reclamatie de acest gen primita la CJPC.

One thought on “Preotul de la Biserica lipoveneasca, reclamat la Protectia Consumatorului. Vezi motivul!

  1. Popa asta de cine este platit d-le comisar? Primeste salar de la Statul Roman? Daca da, cu atat mai mult, in calitatea lor de contribuabili si beneficiari de servicii religioase, care dupa parerea lor nu corespund si se simt lezati in drepturile lor, lipovenii au dreptul sa reclame si sa beneficieze de ajutorul acestei institutii. Redirectionarea, daca nu va este clar spre care institutie, va propun sa o faceti personal lui Putin. Va asteptam cand aveti raspunsul lui. Haraso?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *