Principalul sponsor al PDL în 2010 a intrat în faliment

bani de campanie electoralaFirma care a fost, în anul 2010, principalul sponsor al organizaţiei din Botoşani a Partidului Democrat Liberal a intrat oficial în faliment. Societatea comercială Eccobrand din Havârna, cea care a donat, în 2010, fostului partid de guvernământ suma de 47.000 de lei, a solicitat, în vara anului trecut, insolvenţa.

La scurt timp, Tribunalul Botoşani „admite cererea debitoarei S. C. ECCOBRAND S.R.L., cu sediul în comuna Havârna, jud.Botoşani, prin procurator Ungureanu Alexandra” şi „în temeiul art. 32 alin. 1 teza finală, raportat la art.2 alin.1 litera f, prima ipoteză şi combinat cu art. 107 alin.1 pct. A lit.a din Legea nr.85/2006, dispune deschiderea procedurii simplificate de insolvenţă a debitoarei S.C. ECCOBRAND S.R.L. cu sediul arătat şi intrarea acesteia direct în faliment”.

Societatea cu profil agricol din Havârna avea capital româno-german şi lucra circa 700 de hectare de pământ, luate în arendă, la Havârna, George Enescu, Mileanca sau Hudeşti.

Firma era condusă de Marin Brumă, însă, imediat după declararea falimentului, instanţa a desemnat un lichidator judiciar provizoriu, Cabinetul Individual de Insolvenţă Liahu Doru.

În 2010, Eccobrand a avut o cifră de afaceri netă de 1.530.254 lei şi un profit net de 1.367 lei. Aceeaşi societate a terminat anul 2011 cu o pierdere de 844.566 lei, mult mai mare decât cifra de afaceri de 358.093 lei.

În clasamentul sponsorilor PDL în 2010 (date publicate în Monitorul Oficial), Eccobrand a devansat firme ca Anca Farm care a donat 10.000 de lei sau Interfarm cu 7.301 lei. Conrec şi Victor Construct, apar şi ele în categoria sponsorilor. Donaţiile oficiale ale acestor firme la partid sunt de 5.000 de lei fiecare.

În 2010 au vut loc alegerile parţiale pentru Primăria comunei Răchiţi.

O firmă din Havârna, sponsor principal al PDL în 2010

3 thoughts on “Principalul sponsor al PDL în 2010 a intrat în faliment

  1. Credeti ca Eccobrand SRL Havirna a fost principalul sponsor al PDL Botosani?
    Cine poate sa creada prosttia asta? Din presa centrala aflam ca Victor Construct figureaza in evideente cu 100.000 de lei la o singura strigare.
    Daca asa stau lucrurile, atunci de unde a avut bani PDL Botosani pentru o sustinere financiara a campaniilor electorale care s-au ridicat la milioane de lei?

  2. Practica este veche si nu-i inventata de p.d.l.-pre. Ei au perfectionat-o , ducand-o spre apogeu sub bagheta mafiotului basescu. Si inca ceva, vina celor ce primesc este clara , dar mai grava este atitudinea pupincuristilor care dau , caci ei dau pentru a fi lasati sa fure. Si cadoul este mai mare , cu cat si hotul este mai mare!… Asa ca , noi multimea , care nu putem face decat sa va ,,admiram” resemnati ,,realizarile marete ” si luxul in care vremelnic va lafaiti, va uram sa aveti toti soarta lui ECCOBRAND SRL Havarna! Exista o lege a compensatiei ! Vorba ungurului ,,D.zeu nu culca-te” !…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *