Şofer urmărit de poliţişti după ce avariat două maşini şi a plecat de la locul accidentului

airbag sarit+ accidentUn echipaj de poliţie ce executa serviciul de patrulare și control trafic pe strada Octav Onicescu a surprins un conducător auto în timp ce s-a izbit cu maşina în alte două. Şoferul a pierdut controlul volanului și a impactat două autoturisme care circulau regulamentar din sens opus. După producerea accidentului, conducătorul auto și-a continuat deplasarea, fiind oprit de poliţişti pe strada Ștefan Luchian, ocazie cu care a fost identificat conducătorul auto în persoana lui Mihai C. , de 25 ani, din municipiul Botoșani.

În urma testarii conducătorului auto, aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la Spitalul Județean Botosani, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care are o alcoolemie peste limita legală și părăsirea locului accidentului ca urmare a săvârșirii unei infractiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *