Turcanu nu mai vrea ca primariile din judet sa foloseasca bani pentru pavele

Florin Turcanu, presedinte CJ
Florin Turcanu, presedinte CJ

Primariile din judet nu vor mai primi bani anul viitor pentru pavele si flori. Este declaratia presedintelui Consiliului Judetean, Florin Turcanu, care a precizat ca banii care vor fi alocati unitatilor administrativ-teritoriale vor fi directionati pentru scoli si drumuri.

Nu mai las bani sa se puie pavele sau floricele. Vreau sa nu mai vad scoli fara geamuri, sa le asigure caldura si curatenie minima. Si vreau sa vad si drumuri comunale asfaltate si refacem scolile acolo unde trebuie refacute„, a spus Turcanu.

Acesta a criticat in repetate randuri ca in multe comune nu sunt drumuri si scoli, insa sunt pavele.

2 thoughts on “Turcanu nu mai vrea ca primariile din judet sa foloseasca bani pentru pavele

  1. Domnule Turcanu, m-ai uluit. Ce vrei sa spui, ca prin propria vointa poti sa inlocuiesti consiliile locale, ca le stabilesti dumneata prioritatile in comune?
    Eu nu am vazut drumuri locale modernizate cu pavele, ci doar mici portiuni de trotuare, de regula prin fata primariilor.
    Ideea in sine ma ingrijoreaza foarte mult. Eu stiu ca orice investitie intr-o comunitate se realizeaza prin vointa consilierilor locali si a cetatenilor.In plus, repartizarea banilor in teritoriu se realizeaza prin votul consilierilor judeteni, nu prin vointa exclusiva a presedintelui CJ. Drept este ca presedintele face propunerile necesare, insa aceste propuneri trebuie sa fie rezultatul unor analize corecte.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    nu folositi bani pentru flori si pavele folositi pentru festivaluri cu reclama usl si bani publici sau pentru achizitii lucrari de drumuri ca de acolo ii iese si lui ……..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *