Cinci constructori se „bat” pentru realizarea parcului Cornişa. Vezi cine sunt!

ovidiu portariucCinci firme, din care două din străinătate, s-au înscris la licitaţia pentru atribuirea lucrărilor de excuţie la parcul de agrement Cornişa. Deschiderea ofertelor a avut loc, joi, şi, potrivit reprezentanţilor Primăriei Botoşani, la licitaţie s-au înscris firmele Elsaco, Electro Alfa şi Victor Construct, toate trei din Botoşani, precum şi două firme din Spania, respectiv Cyes Infraestructuras şi Grupo Empresarial Magenta.

Sunt cinci ofertanţi, trei din Botoşani şi două grupuri de construcţii din Spania. Avem deja nişte contestaţii, iar ciomisia de evaluare intră în analiză. În următoarea perioadă, vom contracta o firmă de exeperţi care îşi va exprima un punct de vedere vizavi de câştigător, tocmai pentru a elimina orice interpretări. Se va alege o firmă de expertiză, care va analiza rapoartele făcute de comisia de licitaţie„, a preciza primarul Ovidiu Portariuc.

 El spune că un posibil câştigător va fi cunoscut în tre- patru săptămâni, poate mai mult.

Parcul regional de agrement turistic şi sportiv Cornişa se va întinde pe o suprafaţă de peste 48.000 de mp, investiţia ridicându-se la peste 33 milioane lei. Joi, a avut loc conferinţa de implementare a proiectului care urmează să se deruleze în municipiul Botoşani.

Noua structură de agrement va avea piscină acoperită şi vestiare, plajă amenajată, bazin olimpic cu trambulină, bazin înot pentru copii, saune şi centru spa, tobogane cu apă, patinoar acoperit, amfiteatru în aer liber, locuri de joacă pentru copii, terenuri de tenis, terenuri de sport multifuncţionale şi vestiare, heleşteu şi râu artificial pentru rafting, accese şi parcaje auto, alei pietonale. De asemenea, va fi amenajată o mare suprafaţă împădurită şi o suprafaţă plantată cu arbori şi arbuşti de foioase şi răşinoase

2 thoughts on “Cinci constructori se „bat” pentru realizarea parcului Cornişa. Vezi cine sunt!

  1. Daca tot se bat pentru acest proiect de ce nu-l preiau cele 3 firme, primaria sa concesioneze pamantul cu o suma simbolica pe 50 de ani, iar firmele sa puna cei peste 50 milioane lei in locul primariei, dupa care sa-l intretina si sa-l administreze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *