Ţurcanu fugăreşte porumbeiii de la Consiliul Judeţean

Consiliul JudeteanInvestiţie mai puţin obişnuită făcută de noua administraţie a judeţului. Preşedintele Consiliului judeţean a achiziţionat, zilele trecut, un dispozitiv de alungat păsările. Florin Ţurcanu este nemulţumit de mizeria pe care o lasă porumbeii în jurul clădirii Consiliului Judeţean şi a decis să folosească un aparat care emite sunete care sperie aceste păsări.

Îmi plac porumbeii, dar nu îmi place mizeria pe care o fac porumbeii în faţa CJ. Încercăm să îndepărtăm porumbeii, pentru că problema noastră este curăţenia„. a spus Florin Ţurcanu.
 
Zgomotul făcut  de aparatul amplasat într-un balcon de la Consiliul Judeţean este al unor păsări de pradă. El poate fi auzit de orice persoană care trece prin Piaţa Revoluţiei.
  
Florin Ţurcanu susţine că, dacă aparatul va fi eficient, va mai cumpăra cel puţin două pentru a fi sigur că niciun porumbel nu se mai apropie de Consiliul Judeţean.

Fratele lui Florin Ţurcanu, Mihai Ţurcanu, este preşedintele Asociaţiei columbofililor din Botoşani.

2 thoughts on “Ţurcanu fugăreşte porumbeiii de la Consiliul Judeţean

  1. Credeam ca de curatenia orasului se va ocupa primarul ales. Si daca nu este asa, dl Turcanu mai bine ar lasa porumbeii si ar alunga ciorile din oras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *