Când vor fi mutați cetățenii de etnie romă din Centrul Istoric. Anunțul făcut, astăzi, de primarul Cosmin Andrei

Se lucrează intens la locuințele sociale din cartierul ANL Cișmea unde vor fi mutați cetățenii din Centrul Istoric. Potrivit primarului municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a fost finalizat exteriorul clădirilor și s-a trecut la lucrări de interior. El a dat asigurări că anul viitor vor fi finalizate aceste locuințe și vor fi repartizate.

Este vorba despre 72 de locuințe sociale care vor fi repartizate cetățenilor de etnie romă din Centrul Istoric.

Am reluat lucrările pentru cartierul ANL Cișmea, acolo unde avem o investiție pentru a finaliza 72 de locuințe sociale, unde am spus că urmează să fie mutați cetățenii din Centrul Istoric. Aceste lucrări sunt de asemenea în grafic, iar zilele acestea am reușit asigurarea unei noi tranșe pentru constructori, care era absolut necesare  astfel încât zilele acestea vom face o ședință de Consiliu Local pentru a asigura finanțarea de două milioane de lei suplimentar față de suma inițială de 1,1 milioane, astfel încât anul acesta vom avea lucrări de cel puțin 3,1 milioane de lei pentru aceste noi locuințe și anul viitor le vom finaliza”, a declarat edilul.

VIDEO „Carai”, nemulțumit că nu s-au făcut locuințe pentru mutarea romilor din Centrul Vechi: „Într-adevăr, țiganii mai fac și prostioare, dar nu chiar face toate infracțiunile numai ei”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *