VIDEO „Carai”, nemulțumit că nu s-au făcut locuințe pentru mutarea romilor din Centrul Vechi: „Într-adevăr, țiganii mai fac și prostioare, dar nu chiar face toate infracțiunile numai ei”

Reprezentantul romilor din Botoșani, Florin Zberea, zis Carai, a participat, vineri, la ședința ATOP, care a avut loc la Primăria Botoșani. Autodenumit „prinţul ghetourilor“, Carai este unul dintre cele mai pitoreşti personaje din municipiul Botoșani. Acesta este de etnie romă şi trăieşte în blocurile sociale de la marginea oraşului, cunoscute de botoşăneni drept „ghetouri“, din cauza zonei rău famate şi a mizeriei.

„Carai“, care în trecut a candidat pentru Primăria Botoșaniului, s-a plâns în cadrul ședinței că nu sunt create locuințe noi pentru romii din Centrul Vechi pentru ca aceștia să poată fi mutați de acolo.

Hai să nu exagerăm așa de mult”, și-a început discursul Carai, în cadrul ședinței.

„Țiganii mai fac și niște prostioare, dar cum a spus și domnul președinte nu chiar face toate infracțiunile numai ei, că nu are cine să discute, nu are cine să le ia apărarea, că ei nu sunt lideri. Eu sunt lider înnăscut, doamna președintă, să vă spună domn primar”, a spus Florin Zberea.

El a spus că e de acord cu mutarea romilor din Centrul Vechi, dar nu sunt locuințe finalizate pentru aceștia în Parcul Tineretului. Totodată, Zberea s-a plâns de mizeria din Parcul Tineretului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *