Candidatul Mişcării pentru Botoşani la Primăria Tudora, acuzat că nu s-a autosuspendat din funcţie

Vazdoaga, Fedorovici si Rotaru PSDSocial- democraţii botoşăneni acuză că candidatul Mişcării pentru Botoşani pentru funcţia de primar şi consilier al comunei Tudora este funcţionar public şi că nu s-a autosuspendat din această funcţie. Ei spun că, potrivit legii, un funcţionar public trebuie să se autosuspende cu 15 zile înainte de începerea campaniei electorale, campanie care începe pe 10 iunie. Constantin Cocoreanu, candidatul Mişcării de Botoşani, este consilier în cadrul Primăriei Tudora.

Această persoană nici măcar nu s-a sinchisit să se suspende din funcţia publică. Acest domn, Cocoreanu Constantin, nu a fost sfătuit de toate persoanele incompetente şi care nu vor să respecte legea nici măcar în al 12-lea ceas şi a depus candidatura, fiind functionar public cu acte în regulă„, a spus Doina Fedorovici, preşedintele organizaţiei de femei a PSD.

Aceasta susţine că în cazul în care candidatul Mişcării pentru Botoşani la Primăria Tudora va câştiga alegerile, USL va sesiza Autoritatea Electorală Permanentă pentru ca mandatul acestuia să fie invalidat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *