Ponta şi Antonescu vin la Târgul expoziţional de miei şi pielicele de la Popăuţi

Expo Zoo Popauti- Victor Ponta si Crin Antonescu la primire
Expo Zoo Popauti- Victor Ponta si Crin Antonescu la primire anul trecut

Victor Ponta şi Crin Antonescu şi-au anunţat prezenţa la Târgul Expoziţional de Miei, Pielicele si Produse Tradiţionale-ediţia a VII-a, ce se va desfasura in ziua de 13 mai 2012, la staţiunea de Cercetare Popăuţi.

Acţiunea este organizată de  Asociatia Moldoovis, Asociatia Bovilact, Camera Agricola, Directia Agricola, SCDOC Popauti. Vor participa fermieri din judeţele Botosani, Suceava, Iasi, Neamt şi Vaslui.

In cadrul targului vor avea loc prezentare de miei din rasele de carne, lapte, si pielicele, licitatie de pielicele ( ca noutate ), pasari, utilaje agricole, tineret bovin, prezentare de produse traditionale, tombola, degustari: tocanita de miel, cas de oaie, mamaliguta cu branza de oaie si de vaci cu smantana, tochitura de porc.

Cu aceasta ocazie vor fi prezenti Crin Antonescu, Victor Ponta si Daniel Constantin. Deschiderea va avea loc la ora 10. Deputatul Florin Ţurcanu invită botoşănenii să participe la această acţiune.

4 thoughts on “Ponta şi Antonescu vin la Târgul expoziţional de miei şi pielicele de la Popăuţi

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Mi-e sila de astia doi, mai ales cand apar impreuna. Se vede clar si ne-au demonstrat-o de nenumarate ori ca sunt niste ipocriti care vor doar sa pastreze aparentele, pentru ca ei de fapt se mananca unul pe altul de nu mai pot.

  2. Ai dreptate Catalin. Astia 2 is niste ipocriti care, dupa cum spune si Mirela, se mananca unul pe altul.

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Niste scarbe care vor strica weekend-ul oamenilor 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *