Candidatură inedită la Consiliul Local

liste candidati Uniunea UcrainelorBiroul Electoral de Cirscumscripţie din municipiul Botoşani a înregistrat, marţi, o candidatură inedită pentru funcţia de consilier municipal. Uniunea Ucrainenilor din România, care are membri în principal pe raza comunelor Mihăileni şi Cândeşti, a depus, pentru prima dată în istoria alegerilor, o listă cu consilieri. Este vorba despre două persoane înscrise pentru Consiliul Local: profesorii Corneliu Rusu Apopei şi Liviu Claudiu Apopei Guraliuc.

Pe lista de consilieri judeţeni apar, de asemenea, doi candidaţi. Este vorba de profesorii Marius Daniel Bucătaru şi Adriana Vătavu, ambii cu domiciliul în municipiul Botoşani.

 Listele sunt semnate de fostul primar din Mihăileni, Vasile Semciuc.

3 thoughts on “Candidatură inedită la Consiliul Local

  1. Doamne fereste de asa ceva. Am ajuns sa ne conduca ucrainenii? Noi nu avem oameni competenti pentru asta?

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Cataline, sau sa-ti zic Fluture? Ai auzit vreodata de discriminare? Sau macar de Codul Penal? Nu crezi ca ar cam trebui si altcineva sa fie la conducerea orasului astuia, cineva care sa aiba buzunarele mai stramte?

    AM AJUNS SA NE CONDUCA TOTI AGRAMATII SI SPALATORII DE BANI!

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Domnule Catalin,
    Ati reusit sa adunati atat de multa mizerie in doar 17 cuvinte…
    Discriminarea, ca si incitarea la discriminare, nu este agreata de legile in vigoare din Romania, in care s-au nascut si rromi si maghiari si evrei si lipoveni si ucrainieni si alte etnii fata de care imi cer scuze pentru ca nu le-am pomenit aici.
    Toti acestia au aceleasi drepturi ca si ceilalti cetateni romani (chiar si cei cu origine incerta) …
    Inteleg ca asta va deranjeaza…
    Tarziu. Ati fi vrut sa construiti pentru ei niste lagare ? A mai incercat cineva si nu au durat o vesnicie. Cat despre constructorul lor … istoria ne spune ca nu a murit de batranete.
    Respect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *