Deputatul Stelică Strugaru la lansarea candidaţilor Mişcării pentru Botoşani: Acum PSD este ca o Dacie ruginită…REMAT-ul cu ea!

Stelica Strugaru Iacob la lansarea candidatilor Miscarii pentru Botosani
Stelica Strugaru Iacob la lansarea candidatilor Miscarii pentru Botosani

Deputatul Stelică Strugaru vrea să obţină un procent de 60% la alegerile din iunie, pe Colegiul Darabani. În discursul avut cu tentă umoristică la lansarea candidaţilor Mişcării pentru Botoşani, acesta a spus că zona pe care o reprezintă este dominată actualmente de PSD-işti, însă „acum PSD este ca o Dacie ruginită, din care curge rugina din ea. Nu mai au ce să mai facă, REMAT-ul cu ea. Sunt vprimari care au o vârstă, au patru-cinci mandate şi nici ei nu mai ştiu ce să promită„, a spus Strugaru.

Deputatul PDL a adaugat că Miscarea pentru Botoşani lansează candidaţi tineri în lupta electorală şi că vede prin aceştia numai proiecte europene şi fonduri în judeţ. El şi-a numit echipa de la Colegiul 4 Darabani „o echipă de expertiză. Alţii mai buni nu am găsit, mai răi nu ne trebuie. Avem o echipă cu cei mai buni primari„, a adăugat Strugaru.

5 thoughts on “Deputatul Stelică Strugaru la lansarea candidaţilor Mişcării pentru Botoşani: Acum PSD este ca o Dacie ruginită…REMAT-ul cu ea!

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Asa e! Aveti o echipa de oameni capabili, care cu siguranta se vor descurca la conducerea orasului si a judetului. Celelalte partide nu au nicio sansa pentru ca nu au cu ce. Aveti oameni buni, asa ca spor la munca!

  2. Domnule Stelica, ai inceput sa iei si tu cuvantu???? ….Tu vorbesti de REMAT ???…. REMATUL ar treebui sa inceapa cu tine….Ce realizari pentru Drabani ai facut in cei patru ani de mandat??? … Cate initiative legislative in interesul celor din agricultura ai promovat in Parlament????…. Cate motiuni in interesul darabanenilor ai votat ???… tu esti un resapat , care ar trebui macar sa taca….daca nu sa renunte de tot la politica, …. ca si la putere…. MAI LASA-NE CU APRECIERILE TALE FARA ACOPERIRE….ZI CEVA CONCRET ….PROIECTE AI INCEPUT MACAR IN ANII TAI DE MANDAT NU MAIVORBIM DE CELE PE CARE LE AI IN VEDERE IMPREUNA CU PRIMARII TAI VERZUI….PENTRU CA NU MAI AI CURAJUL SA-I PREZINTI PORTOCALII …ASA DE AMRI SUNT REALIZARILE PDL-ISTE…

  3. Foarte adevarat ce zice Strugaru. Sunt mult primari si viceprimari din partea PSD-ului care au o varsta extrem de inaintata, au multe mandate in care au furat cat au putut si tot nu se satura, promit aceleasi chestii de fiecare data si totusi vad ca lumea i-a crezut pana acum, dar anul asta nu cred ca o sa le mai mearga.

  4. Cat de penibil esti, omule! Hai lasa-ne cu valorile voastre! Sunteti paranoici! La gunoi cu voi, curvelor politice!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *