Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mihai Aroşoaie: Îmi exprim încrederea că situaţia de la primării va fi deblocată, iar instanţa va respinge cererea Instituţiei prefectului

Mihai Arosoaie, Portariu, Marcu PSDVicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mihai Aroşoaie, speră ca situaţia financiară a primăriilor din judeţ să fie deblocată cât mai repede de către instanţă, prin respingerea cererii Instituţiei Prefectului, care a contestat în instanţă bugetul primăriilor pe anul în curs. Chiar şi aşa vicepreşedintele CJ crede că echilibrul financiar nu va fi stabilit nici cu acel buget de 9, 3 milioane lei.

Nici cu acel buget pe care l-am votat noi echilibrul nu poate fi atins, în condiţiile în care zilele trecute primăriile PDL au primit milioane de euro prin hotărâri de Guvern„, a spus Aroşoaie.

Instanţa a stabilit un nou termen în procesul intentat de Instituţia Prefectului Consiliului Judeţean pentru 25 aprilie.

În aceste condiţii, primarii mai au de aşteptat banii pe care trebuiau să-i primească de la Consiliul Judeţean din sumele defalcate din impozitul pe venit sau din taxa pe valoare adăugată.
Suma de 9,3 milioane de lei face obiectul unui proces dintre Instituţia prefectului şi Consiliul Judeţean.

3 thoughts on “Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mihai Aroşoaie: Îmi exprim încrederea că situaţia de la primării va fi deblocată, iar instanţa va respinge cererea Instituţiei prefectului

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Voi v-ati distribuit bine-merci banii, ca sa ajunga in buzunarele voastre, iar acum va exprimati „increderea”. Ne-am saturat de marsaviile si ipocriziile voastre.

  2. Banii s-au acordat proiectelor foarte bine facute. Ei de ce nu au facut asemenea proiecte ca sa primeasca finantare? Vor sa primeasca banii degeaba si sa ii bage in buzunar. Asta vor cei din PSD si PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *