Primarul Cătălin Flutur: Criza a trecut la Botoşani

primarul Catalin Flutur
primarul Catalin Flutur

Primarul Cătălin Flutur este convins că criza economică a trecut şi, spune el, acest lucru poate fi argumentat prin ceea ce se întâmplă în judeţul Botoşani. Acesta a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că producţia industrială a cunoscut o creştere în judeţ, că numărul firmelor care s-au înregistrat la Registrul Comerţului, în primul trimestru al anului 2012, este dublu faţă de aceeaşi perioadă a anului 2011, iar numărul firmelor radiate a scăzut drastic anul acesta faţă de anul trecut.

Criza a trecut la Botoşani, şi mă refer la o serie de date statistice care îmi permit să spun lucrul acesta. Vreau să mai spun că suntem în 19 aprilie, iar încasările la bugetul local în momentul de faţă, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut şi comparativ cu ceea ce ne-am propus sunt undeva cu 10% peste ceea ce ne-am propus. Asta mă face să cred că până la sfârşitul lunii vom ajunge undeva la realizare de 120%. De asemnea, încasările din ceea ce ne revine nouă din impozitul pe venit sunt foarte bune, iar acest lucru mă duce la aceeaşi idee, că în Botoşani se lucrează, în Botoşani povestea cu locurile de muncă nu e doar o poveste, iar salariul mediu a crescut„, a spus Flutur.

6 thoughts on “Primarul Cătălin Flutur: Criza a trecut la Botoşani

  1. Faptul ca ai incasarile la buget sunt cu 10% mai mult fata de aceeasi perioada a anului precedent nu inseamna iesirea din criza( gaselnita asta pdl-ista pt a fura cat mai mult)O sa vedeti in tr,2 si 3 cand se vor regla declaratiile de impozite si vor fi restituiri,atunci o sa scada incasarile cu 15%.Intrebati-i pe cei de la finante si o sa va explice si ca in acest sistem se aplica curba lui Gauss.

  2. magarii, inventii rusinoase UNDE E PARCUL DE LA CORNISA DOMNULE PRIMAR????? sau o sa mai vb de el la urmatoarele alegeri??? RUSINE!!!

  3. Acum a ajuns aiureala asta cu trecerea crizei si la Fluturul de Botosani ? Au inceput Basescu si Boc carora a trecut de vreo 10 ori criza acum si Flutur.

  4. Conform caror legi economice puteti trage asemenea concluzii propagandistice, specific apropiatei campanii electorale, domnule Primar??? Mai spuneti ca aveti si competente deosebite in administratie publica, conform diplomei de cel mai bun Primar din Nord -Estul …. tarii… Europei sau poate chiar a Globului Pamantesc…. ca nu vreau sa ajung chiar…. la galaxii ( nu se stie conform caror standarde ). Daca ar fi reale, aceste aprecieri…. nu ati putea face asemenea gafe…. cu afrimatii de genul ca: “la Botosani a trecut criza”, sau „povestea locurilor de muncala Botosani, nu este doar o poveste”… Se vede treaba ca traim in doua lumi paralele … Una a celor de la PDL, in frunte cu primarul FLUTUR, in care curge numai lapte si miere, conform buzunarelor din ce in ce mai pline pe care le au (nu stiu de unde???)……. si una a oamenilor de rand, … a molustelor, taratoarelor, viermilor…etc… (cum le place atat de mult sa-i denumeasaca cei din PDL-alias FLUTUR) care traiesc in umilinta, cautand un loc de munca in alte tari, caci aici nu se poate vorbi de asa ceva decat in povestile nemuritoare ale portocaliilor (transformati mai nou in verzi). Mai bine ar spune tutror care este metoda prin care din leafa de primar, parlamentar…etc …se poate obtine asemenea averi nemasurate , acum in perioada de criza si doar in cativa ani (4 ani, 5 ani sau poate chiar 8 ani, 12 ani), zburand dintr-un partid in altul… precum fluturul din floare in floare. SA NE LASE PE NOI IN PACE…. IN LUMEA NOASTRA SARACA, DAR DEMNA…. SI SA STEA EI IN LUMEA LOR BOGATA , DAR CEL PUTIN INDOIELNICA, CA SA NU SPUN CORUPTA….DAR…. SA RENUNTE LA POSTURILE ALESE PRIN VOTUl CELOR DIN LUMEA TARATOARELOR…ETC…

  5. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Flutur ori e disperat ori a pierdut contactul cu realitatea!Ne anunta in fiecare zi cate o realizare si cat de bine traim de parca e Ceausescu cu cei 200 de lei pe care ii dadea in Decembrie 89!
    PDL-ul e in plina dezintegrare iar toti cei care si-au batut joc de romani tb sa plateasca la alegeri!Sa nu uitam ca Flutur i-a sustinut si ii mai sustine inca pe Boc,Udrea,Anastase,ect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *