Consiliul Judeţean va trebui să plătească suplimentar 600.000 lei pentru tencuiala de la Spitalul Judeţean

muncitori Victor ConstructConsiliul Judeţean va trebui să facă rost de 600.000 lei (6 miliarde lei vechi) pentru a plăti constructorului întreaga suprafaţa ce a fost tencuită în Spitalul Judeţean, după ce în proiect a fost trecută o suprafaţă mult mai mică. Deşi iniţial s-a propus să se renunţe la o parte din lucrările mai puţin importante prevăzute în proiect, acest lucru nu este posibil, spune vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mihai Aroşoaie.

Nu se mai poate, iar renunţările se constituie ca economie la proiect, iar pentru celelalte trebuie să găsim alte surse. Mai trebuie aproximativ 6 miliarde lei vechi pentru tencuiala neprevăzută. Greşeala este a proiectantului, pentru că nu a prins toată suprafaţa de tencuială„, a precizat Aroşoaie.

În proiect erau prinse pentru capitolul reparaţii tencuieli numai vreo 800 mp pe întreaga clădire, însă, în fapt, sunt 8000 de mp de tencuială.

One thought on “Consiliul Judeţean va trebui să plătească suplimentar 600.000 lei pentru tencuiala de la Spitalul Judeţean

  1. Cum putea Victor sa castige decat cu manarii de acest fel? Este o manevra tipica de aranjament de licitatie. Poat ca nu ar fi rau sa fie sesizat DNA! Daca a gresit proiectantul, acesta ar trebui sa plateasca in nici un caz CJ Botosani. Cu banii astia se poate face altceva!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *