Cei doi tineri implicaţi în clonarea de carduri la o bancă din Botoşani vor fi trimişi în judecată

clonare carduri tinarProcurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au finalizat cercetările în cazul  dosarului privind clonarea cardurilor la o agenţie a unei bănci din Botoşani. Potrivit lui Aurel Simion, prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, urmează rechizitoriul şi trimiterea botoşăneanului Bogdan Asofronie şi a suceveanului Ciprian Vasile Motorga în judecată. Cei doi sunt învinuiţi pentru comiterea infracţiunii de ”deţinere de echipamente în vederea falsificării instrumentelor de plată electronică”.

Sunt finalizate cercetările cu Motorga şi Asofronei care au montat dispozitivul de clonare a cardurilor pe bancomatul din Primăverii şi urmează rechizitoriu. Ei sunt acuzaţi că au montat dispozitive artizanale de clonare a cardurilor„, a spus Simion.

Bogdan Asofronie a fost reţinut în august 2011, alături de un sucevean, după ce a montat la o bancă de pe strada Primăverii din municipiul Botoşani, un dispozitiv de clonat carduri.

Dispozitivul de clonare a fost montat la ATM-ul bancar timp de aproape zece ore, iar cei doi au reuşit doar să culeagă informaţii despre cardurile clienţilor băncii, fără însă a reuşi şi clonarea cardurilor respective.

În acelaşi dosar a fost reţinut şi  Ciprian Vasile Motorga din Suceava. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei doi riscă până la cinci ani de puşcărie.

A fost prinsă şi a doua persoană implicată în clonarea de carduri la o bancă din Botoşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *