Sondaj! Ţâbuleac are uşor avans în faţa lui Ţurcanu, în lupta pentru CJ

sondaj CJPreşedintele în exerciţiu a l Consiliului Judeţean, Mihai Ţâbuleac, ar fi votat de 34% dintre cetăţeni, potrivit unui sondaj realizat, în perioada 19- 26 martie, de BotosaniNews. La întrebarea Dacă duminică au loc alegeri pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, pe cine aţi vota? au răspuns 470 de cititori, iar dintre aceştia 158 (34%) au declarat că îl susţin pe Ţâbulesc. La mică diferenţă se află candidatul USL, Florin Ţurcanu, cu 153 voturi (33%). Ei sunt urmaţi de Liviu Câmpanu- UNPR 28 de voturi (6%), Dumitru Codreanu+ PRM 25 de voturi (5%) şi Verginel Vacariu- PP-DD cu 24 de voturi (4%).

Pentru săptămâna 26 martie- 2 aprilie, BotosaniNews vă propune să răspundeţi la întrebarea: Care dintre următorii politicieni vă inspiră mai multă încredere?

5 thoughts on “Sondaj! Ţâbuleac are uşor avans în faţa lui Ţurcanu, în lupta pentru CJ

  1. E logic si firesc acest sondaj. Lumea stie ca PDL-ul a facut ceva pentru acest oras si nu isi doreste decat binele propriu, bine care poate fi facut de PDL (ca si pana acum).

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Foarte bine. Dl Tabuleac chiar merita sa mearga mai departe. E un om cinstit, cu suflet, care se preocupa pentru judet.

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Turcanu sa stea in banca lui, ca are sanse minime pentru fotoliul de presedinte de Consiliu Judetean. Ce a facut el pentru Botosani ca sa merite asta?.. Nimic.

  4. Turcanu are probleme serioase de exprimare, singura lui replica fiind pumnul: i-a batut la propriu, si pe Liviu Campeanu si pe Gabriel Oprisanu ca sa plece din partidul liberal! E un taran care nu are nicio sansa in fata lui Tabuleac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *