Comunicat Tehnic Asist în atenţia posesorilor de centrale termice

Tehnic Asist Aducem la cunoştinţa tuturor clienţilor şi potenţialilor clienţi ai S.C. Tehnic Asist S.R.L. că singurele persoane autorizate să reprezinte societatea noastră în relaţia cu clienţii pentru service centrale şi boilere sunt Nechita Romeo şi Barbălată Alin, identificabili pe baza legitimaţiei de serviciu şi a cărţii de identitate.

Publicăm prezenta comunicare întrucât suntem sesizaţi că există impostori care se recomandă drept angajaţi ai SC Tehnic Asist SRL, persoane care, prin acte de înşelăciune, aduc atât clienţilor, cât şi societăţii noastre, prejudicii financiare şi de imagine.

Dacă aţi fost într-o astfel de situaţie sau sesizaţi încercări de a fi înşelaţi de aceşti falşi „specialişti” vă rugăm să ne contactaţi la tel.: 0231 518 912 pentru a anunţa cât mai rapid organele de anchetă.

Vă mulţumim!

One thought on “Comunicat Tehnic Asist în atenţia posesorilor de centrale termice

  1. Acesti doi meseriasi!!!! nu stiu sa faca diferenta intre doua butoane de la centrala si dupa ce nu dau chitanta nici factura si iti strica centrala te pune sa cumperi placa de baza sau alta centrala si daca le spui ceva spun ca nu ai nici o dovada ca nu ai chitanta sa demonstrezi pentru reclamatie,niste hoti si incapabili!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *