Consiliul Judeţean va trebui să găsească fonduri pentru pereţii tencuiţi la Spitalul Judeţean

Reprezentanţii Consiliului Judeţean vor trebui să vadă de unde iau fonduri pentru a-i achita constructorului întreaga suprafaţa ce a fost tencuită în Spitalul Judeţean, după ce în proiect a fost trecută o suprafaţă mult mai mică. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mihai Aroşoaie, susţine că a fost o întâlnire pe această problemă şi cu proiectantul, însă nu s-a ajuns la o soluţie viabilă. Şi asta pentru că, deşi s-a propus să se renunţe la o serie de lucrări prevăzute în proiect, acest lucru nu este posibil.

Nu s-a rezolvat problema cu suprafaţa de tencuială. Acum o săptămână am avut o întâlnire cu proiectantul ore întregi şi nu s-a rezolvat. Nu s-a putut să se ia bani de la alte capitole din proiect, dat fiind faptul că sunt bani europeni. Deocamdată, acolo s-au tencuit pereţii şi se caută soluţii, ca să se rezolve cu plata tencuielilor care nu au fost prinse în proiect„, a spus Aroşoaie.

Acesta susţine că deocamdată Consiliul Judeţean nu are bani pentru această lucrare. În proiect erau prinse pentru capitolul reparaţii tencuieli numai vreo 800 mp pe întreaga clădire, însă, în fapt, sunt 8000 de mp de tencuială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *