Societatea înfiinţată în subordinea Consiliului Judeţean nu are încă activitate

Consiliul JudeteanSocietatea comercială înfiinţată în subordinea Consiliului Judeţean nu funcţionează nici la această dată. Deşi a fost înfiinţată prin Hotărâre de Consiliu Judeţean în luna noiembrie 2011, societatea Umanitatea nu are încă obiect de activitate, însă are numit un administrator.

Acolo s-a imobilizat o sumă de bani. Am angajat un om care este administrator. În cazul în care îl plăteşti şi el nu desfăşoară efectiv activitate comercială, adică să cumpere marfă şi să ducă la primării, să vândă marfă şi să se ruleze, nu ai cum să-l plăteşti. În acelaşi timp, el fiind angajat te poate da în judecată că nu l-ai plătit. La această dată, societatea nu are activitate. Noi am fost obligaţi prin lege să înfiinţăm societatea”, a spus Mihai Aroşoaie.

Societatea comercială Umanitatea srl Botoşani a fost înfiinţată având ca asociat unic judeţul Botoşani. Societatea va funcţiona cu răspundere limitată, sub autoritatea Consiliului Judeţean Botoşani. Potrivit hotărârii de Consiliu Judeţean, societatea Umanitatea Botoşani se organizează pe bază de gestiune economică şi autonomie financiară şi are ca obiect de activitate comerţul cu ridicata şi cu amănuntul al produselor alimentare. Capitalul social iniţial al societăţii nou înfiinţate, care are scopul de a asigura “coşul de solidaritate pentru pensionari”,, este de 100.000 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *