Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mihai Aroşoaie: Dacă nu se judecă cu celeritate procesul intentat de Instituţia Prefectului, stăm şi aşteptăm

Mihai Arosoaie, vicepresedintele Consiliului Judetean
Mihai Arosoaie, vicepresedintele Consiliului Judetean

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mihai Aroşoaie, se ocupă de Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri, însă nu ştie ce conţine contractul de deszăpezire încheiat între direcţie şi firma care a câştigat licitaţia. Acesta a declarat presei că nu a văzut acest contract şi nici nu l-a cerut de la conducerea DJDP, deşi are în subordine această instituţie de aproape un an.

Nu ştiu exact ce spune contractul. Nu l-am semnat eu. Nu am văzut contractul. Nu l-am cerut de la conducerea instituţiei„, a spus Aroşoaie.

Declaraţia acestuia a venit după ce a fost întrebat de ziarişti din ce bani va fi plătită deszăpezirea la drumurile judeţene. Numai pe luna ianuarie, factura la deszăpezire la drumurile judeţene ajunge la 2.200 lei. Aroşoaie a declarat că propunerea liderilor USL, aceea de a lua câte 200 de milioane lei vechi de la cele 50 de primării USL şi a-i direcţiona către DJDP nu a fost acceptată, aşa că singura soluţie ar fi judecarea cu celeritate a procesului intentat de Instituţia Prefectului Consiliului Judeţean.  

„Propunerea noastră nu a fost acceptată, în sensul că se adunau zece miliarde lei vechi pentru drumuri. Suntem acum la data la care solicităm judecarea cu celeritate a procesului, pentru că în felul acesta vedem ce se întâmplă. Stă în puterea părţilor procesuale care poate cere un termen mai scurt. Dacă nu se judecă cu celeritate, stăm şi aşteptăm„, a adăugat Aroşoaie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *