Managerii Spitalului de Psihiatrie, Spitalului de Copii şi Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie rămân fără funcţii după 3 martie

Vicepresedintele Consiliului Judetean, Mihai Arosoaie
Vicepresedintele Consiliului Judetean, Mihai Arosoaie

Managerii celor trei spitale comasate la Spitalul Judeţean vor trece, de pe 3 martie, pe funcţii de execuţie. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mihai Aroşoaie, a declarat că în cursul acestei săptămâni se aşteaptă noua structură organizatorică avizată de Ministerul Sănătăţii şi că după 3 martie managerii Spitalului de Psihiatrie, a Spitalului de Copii şi Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie vor activa ca şi medici în cadrul unităţilor. Aroşoaie spune că aceştia vor avea posibilitatea să se înscrie pentru concursul de şefi de secţie.

Ei trec după 3 martie la vechiul loc de muncă. Se va desfăşura acea testare pentru şefi de secţie şi se va stabili şefii de secţie„, a spus Aroşoaie.

De asemenea, după ce va primi structura organizatorică aprobată de ministerul Sănătăţii, Spitalul Judeţean va organiza concurs şi pentru ocuparea celor peste 20 de posturi TESA care au fost vacantate în unitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *