Exclusiv! Şeful Poliţiei a devenit doctor în ştiinţe militare

Viorel SerbanoiuŞeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani, comisarul şef Viorel Şerbănoiu, a devenit, miercuri, doctor în ştiinţe militare. El a absolvit cursurile de doctorat de la Universitatea Naţională de Apărare „Carol I” din Bucureşti, pe profilul „Ştiinţe militare şi informaţii”.

El s-a înscris la aceste cursuri în 2008, iar tema de doctorat a fost legată de combaterea criminalităţii transfrontaliere. El a lucrat sub coordonarea col. prof. univ. dr. Ion Mituleţu.

În teza mea am creat un scenariu operativ fictiv„, a declarat, pentru BotosaniNews, Viorel Şerbănoiu, care a fost primul din cei cinci colegi de grupă care a susţinut examenul de doctorat şi care a fost notat cu calificativul maxim.

Doctoratul poate să îl ajute pe Şerbănoiu în cariera profesională, el având şanse de a promova la gradul imediat următor, cel de chestor de poliţie. Acest titlu nu îi generează avantaje de tip financiar, în sensul că nu îi influenţează salariul.

8 thoughts on “Exclusiv! Şeful Poliţiei a devenit doctor în ştiinţe militare

  1. probabil il va ajuta sa se intoarca la Focsani unde il asteapta Oprisan!!!!roaga te coane sa ti ramana NASUL la putere altfel e vai de tine!

  2. Apar doctorii,cum erau odata mecanici agricoli………incredibil,aceste titulaturi apareau dupa multi ani de munca si studiu,nu asa,ce cursuri a facut respectivu,daca a stat la BT la serviciu,a platit un proiect………si hopa doctorulllllll.

  3. dupa ce a pus politia din Botosani pe chituci..dupa PLAI….mai s ar duce inapoi la Vrancea…dar are afaceri in botosani..ii merge bine bine!!!!!!1du te acasa..coane Viorele!!!!!! nu le ai cu munca de politie……vor trebui zeci de ani sa se repare ce s a stricat in politie!!!!!

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Ce-i de mirare?!In ziua de azi se intra mai greu in Bucuresti la o gradinita buna decât la o ,,facultate”!

    1. Hotaraste-te esti Mihai sau Costel? Rautatea in tine ca si in ceilalti duduie! Ce sa mai vorbim ca a scrie romaneste e treaba grea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *