PDL-iştii botoşăneni propun un program de consolidare a infrastructurii din judeţ

Cristian Achitei si Catalin Buhaianu
Cristian Achitei si Catalin Buhaianu

PDL-iştii botoşăneni propun un program de consolidare a infrastructurii din judeţ. Cristian Achiţei, secretarul general al PDL Botoşani, a declarat că judeţul Botoşani numără peste 20 situaţii de drumuri afectate de alunecări de teren, atât judeţene, cât şi naţionale. 

Am propus să instituim un program special pentru consolidări de versanţi în zona infrastructurii. Noi, în judeţul Botoşani, avem peste 20 de puncte negre de astfel de alunecări de teren ale căror costuri sunt foarte mari. Noi am pregătit proiectele. De exemplu, DJ Roma-Nicşeni are patru puncte de alunecare grave sau punctul de la Dumeni- Havârna, ca să nu mai spun pe drumurile naţionale. Suntem judeţul din ţară cu cele mai mari fenomene de alunecări de teren. Cred că ar fi bine să instituim de acum un program naţional pentru rezolvarea acestor probleme, pentru că altfel este foarte complicat din bugetele locale să le rezolvăm„, a spus Achiţei.

Necesarul pentru implementarea acestui proiect ar fi de o mie de miliarde lei numai pe judeţul Botoşani.

2 thoughts on “PDL-iştii botoşăneni propun un program de consolidare a infrastructurii din judeţ

  1. ce mai aveti voi de facut in prejma alegerilor,nu va mai voteaza nici pdl ..sti vostri,escrocilor ,aveti nevoi de bani,nu stiti ce sa mai furati,nenorocitilor,auzi o mie de miliarde,achitei retragete usor pana nu e prea tarziu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *