Dealurile Sucevei, răscolite de zeci de jandarmi şi poliţişti. Ei caută resturile din corpul femeii măcelărite

jandarmi si politisti pe urmele cadavrului Terenurile virante de la ieşirea din municipiul Botoşani spre Suceava erau răscolite, joi dimineaţă, de zeci de jandarmi şi poliţişti. Aceştia încercau, cu ajutorul lopeţilor, să dea zăpada deoparte pentru a găsi părţi din corpul femeii care a fost găsită, la începutul acestei săptămâni, în subsolul unui fost cămin de nefamilişti din Zona Industrială a Botoşaniului.

Jandarmii şi Poliţiştii, conduşi de şeful Serviciului de investigaţii criminale, comisarul şef Cornel Vânătoru, au verificat fiecare palmă de pâmânt, în ciuda stratului de zăpadă de 20- 30 de centimetri.

Ei caută capul femeii măcelărite, dar şi alte bucăţi de mâini şi de picioare, după ce miercuri au găsit, în aceeaşi zonă, bucăţi din membrele superioare şi inferioare.

Potrivit poliţiştilor, pungile de plastic cu bucăţi din corp, care au fost găsite miercuri, erau trase de câini, iar anchetatorii nu exclud ca aceştia să fi împrăştiat restul cadavrului pe câmp.

Oamenii legii au reuşit, miercuri, să dea de urmele mâinilor şi picioarelor femeii care a fost tranşate în căminul Condacia din Zona Industriale. Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, Aurel Simion, susţine că bucăţi din picioare şi mâini au fost găsite aruncate pe un teren viran din bariera Sucevei.

În cursul zilei de astăzi (n.r.- miercuri) au fost identificate o parte din piesele anatomice depesate în partea de Sud a municipiului, într-o zonă virană, la ieşirea spre municipiul Suceava”, a afirmat Simion.

Bucăţile din corp au fost ambalate în pungi şi aruncate la întâmplare.

Anchetatorii caută acum şi capul victimei.

Procurorii au dispus, tot miercuri, internarea în Spitalul de Psihiatrie, a principalilor suspecţi în acest caz, este vorba de fiica victimei, Tamara Ailoaie, de 55 de ani, şi fiul acesteia, Constantin Ailoaie, de 32 de ani.

În cauză a fost stabilit, până în acest moment al urmăririi penale, un cerc de suspecţi, faţă de două persoane fiind dispusă, astăzi, 8 februarie 2012,  de către procurori începerea urmăririi penale“, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Trupul (fără mâini, cap şi picioare) al Iulianei Dancăi, de 72 de ani, a fost descoperit luni la subsolul unui bloc de pe strada Manoleşti. Femeia a fost dată dispărută de acasă pe 24 ianuarie 2012.

La necropsie, s-a relevat faptul că femeia a fost înjunghiată de mai multe ori în abdomen. Surse din rândul anchetatorilor susţin că femeia a fost înjunghiată în partea superioară a toracelui de 19 ori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *