Reabilitare cu probleme la Spitalul Judeţean: Banii pentru tencuială vor trebui luaţi de alte lucrări, întrucât în proiect este prinsă o suprafaţă mai mică decât cea reală

spitalul judetean ansambluProiectul privind reabilitarea Spitalului Judeţean, plin cu greşeli. După ce în proiect nu a fost prinsă şi înlocuirea geamurilor cu altele noi, reprezentanţii spitalului şi cei ai Consiliului Judeţean au descoperit alte inadvertenţe. Astfel, în proiect s-a greşit şi suprafaţa pe care constructorul o are de tencuit. În aceste condiţii, spune vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mihai Aroşoaie, vor trebui luaţi banii de la alte lucrări cuprinse în proiect pentru ca pereţii unităţii să fie tencuiţi.

Trebuie să vină proiectatul, pentru că este o mică problemă. În proiect erau prinse ca reparaţii tencuieli numai vreo 800 mp pe întreaga clădire, pe când de fapt sunt vreo 8000 de mp de tencuială. Se va renunţa la o serie de lucrări la care se poate renunţa şi se vor muta banii, ca să facem tencuielile. Sunt nişte poziţii la care noi am considerat că s-a prins mai mult decât trebuie şi vom lua de acolo„, a spus Mihai Aroşoaie.

Beneficiarul proiectului a mai cerut, de asemenea, ca în toate saloanele să fie montate aparate de aer condiţionat, lucru care nu se va putea însă realiza prin proiectul cu fonduri europene. Potrivit vicepreşedintelui CJ, în proiect sunt prevăzute a se instala aparate de aer condiţionat doar în anumite saloane, drept pentru care se va mai face încă un proiect pentru realizarea acestei investiţii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *