Vicepreşedintele CJ, Mihai Aroşoaie: Firma care a câştigat contractul de deszăpezire are obligaţia să facă lucrările, indiferent dacă sunt sau nu întârzieri la plată

Mihai Arosoaie, vicepresedintele Consiliului Judetean
Mihai Arosoaie, vicepresedintele Consiliului Judetean

Firma care a câştigat contractul de deszăpezire a drumurilor din judeţ va trebui să-l onoreze, chiar dacă nu sunt asigurate fonduri pentru această activitate. Cel puţin asta susţine vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mihai Aroşoaie. Zilele acestea, drumarii au intervenit cu material antiderapant pe drumurile din judeţ.

Operatorul care a câştigat contractul de deszăpezire are obligaţia prin contract să facă toate lucrările de deszăpezire, indiferent dacă sunt întârzieri la plată sau nu. Dacă acum să zicem că nu sunt foarte mulţi bani, îi va primi ulterior„, a spus Aroşoaie.

Acesta este convins că vor fi alocaţi bani la Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri pentru activitatea de deszăpezire în urma unei rectificări bugetare.

Firma Transporturi Auto este câştigătoarea licitaţiei pentru deszăpezire şi are semnat contract până pe 31 martie. Suma alocată pentru această activitate este de 5,3 milioane lei.

One thought on “Vicepreşedintele CJ, Mihai Aroşoaie: Firma care a câştigat contractul de deszăpezire are obligaţia să facă lucrările, indiferent dacă sunt sau nu întârzieri la plată

  1. Mai da tu esti cam tampitel. Cum poti sa debitezi asemenea porcarii? Ce firma privata lucreaza fara sa fie platita ? Si, cum sa obligi un privat sa munceasca fara bani ? Te crezi in continuare in comunism ? Gata cu bolsevismul ! Nimeni nu munceste fara bani, asta sa stii de la mine ! TROMPETO !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *