Liderul SIP Botoşani: Cadrele didactice nu au ieşit la protestele din Piaţa Revoluţiei pentru că îi scârbeşte ceea ce se întâmplă în ţară

Maria Tiprigan, liderul SIP Botosani 1
Maria Tiprigan, liderul SIP Botosani

Cadrele didactice nu au ieşit în număr mare la protestele anti-Băsescu şi anti-Guvern din Piaţa Revoluţiei pentru că s-au săturat de proteste. Maria Ţiprigan, liderul Sindicatului Învăţământului Preuniversitar, susţine că nu frica a fost motivul principal pentru care profesorii nu s-au solidarizat cu ceilalţi botoşăneni.

„Profesorii au demnitate. De ce să se teamă? Nu au ieşit în stradă pentru că s-au săturat să iasă în stradă, fără să rezolve mai nimic. Unii sunt convinşi că o acţiune radicală este bine venită, alţii spun că oricât vor continua tot nu se rezolvă nimic pentru că aceşti guvernanţi sunt insensibili. Cadrele didactice s-au săturat de asemenea mafii care există în justiţie şi îi scârbeşte ceea ce se întâmplă în ţară„, a precizat Maria Ţiprigan.

2 thoughts on “Liderul SIP Botoşani: Cadrele didactice nu au ieşit la protestele din Piaţa Revoluţiei pentru că îi scârbeşte ceea ce se întâmplă în ţară

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    stiti dece nu se alatura de cei ce protesteaza?d-na este fan basescu.a tipat si a urlat cand a fost suspendat basescu.cum sa iasa in strada sindicalisti dansei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *