Moş Nicolae degustă vinurile de Iaşi la Botoşani

degustare vinuriIcar Tours şi Vinia organizează în data de 6 decembrie 2011, începând cu ora 16:30, la Hotel Rapsodia din Botoşani, degustarea de vinuri prilejuită de sărbătoarea Sfântului Nicolae.

Evenimentul face parte din seria Degustărilor de Vinuri de Iaşi, începută de agenţia de turism Icar Tours în anul 2009, cu scopul de a promova vinurile de Iaşi ca destinaţie turistică. Acţiunea va reuni reprezentanţi ai instituţiilor publice, companiilor şi mass-mediei din judeţul Botoşani şi va pune accent pe socializare şi pe derularea de colaborări durabile.

 Speakerii evenimentului sunt: Florin Bărhălescu, Manager General Icar Tours; Giulio Patriche, Manager General Vinia; Vasile Mereuţă, enolog Vinia. Vor fi prezentate şi degustate 5 dintre cele mai bune vinuri produse de compania Vinia: Sauvignon Blanc Iaşi (vin alb sec), Grasă de Cotnari (vin alb demidulce), Busuioacă de Bohotin (vin roze demidulce), Merlot & Fetească Neagră Bohotin Crama 9 (vin roşu sec), Cabernet Sauvignon Bohotin Crama 9 (vin roşu sec),  Limoncello di vino (lichior de lămâie).

 La finalul evenimentului, va avea loc o tombolă în care se vor trage la sorţi 3 cărţi de vizită ale invitaţilor, aceştia putând câştiga un week-end la munte oferit de Icar Tours, o cină romantică oferită de Hotel Rapsodia şi o casetă cu 2 vinuri de colecţie oferită de Vinia. Bineînţeles, nu vor fi uitaţi nici cei care poartă numele de Nicolae sau Nicoleta.

 Evenimentul este organizat de agenţia de turism Icar Tours, în parteneriat cu Vinia Iaşi şi Hotel Rapsodia Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *