A încercat să iasă din România cu un camion neînmatriculat

Vama Stanca cu mascatiÎn urma unei acţiuni desfăşurate de poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Botoşani, un cetăţean moldovean s-a ales cu dosar penal pentru punerea în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat, după ce a fost depistat conducând un camion care avea numerele de înmatriculare expirate.

Miercuri, în jurul orelor 09.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Stânca s-a prezentat pentru a ieşi din România cetăţeanul moldovean Igor M., în vârstă de 48 de ani, la volanul unui camion marca Mercedes, înmatriculat în Germania.
La controlul documentelor s-a constatat că numerele de înmatriculare sunt expirate. Bărbatul a declarat că ştia că numerele erau expirate din data de 08 noiembrie 2011, însă a ales totuşi să circule cu autovehiculul pentru a ajunge acasă în R. Moldova.
Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele acestuia lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „punerea în circulaţie a unor autovehicule neînmatriculate sau neînregistrate”, documentele urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni. Poliţiştii de frontieră au reţinut plăcuţele cu numărul de înmatriculare, autovehiculul urmând a fi scos din România pe platformă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *