Directorul Nova Apaserv: Zonă Primăverii va avea apă mai spre prânz

Marcel Georgescu, directorul Nova Apaserv
Marcel Georgescu, directorul Nova Apaserv

Directorul Nova Apaserv, Marcel Georgescu, recunoaşte problemele apărute în încărcarea reţelei cu apă în zona Primăverii, după întreruperile de joi şi vineri. El susţine că situaţia a apărut ca urmare a înlocuirii a unor conducte de 800 de milimetri cu conducte de 300 de milimetri.

Timpul de umplere e mai mare. Nu avem ce face. Sistemul va lucra bine, numai după ce se va încărca. Problemele sunt în Primăverii. În rest, totul funcţionează. La prânz, sigur ajunge şi acolo„, a spus Georgescu.

Oprire generală a apei a avut loc începând cu  noaptea de miercuri,  02 noiembrie, spre joi 03 noiembrie, de la ora 2400, ca urmare a unor lucrări programate atât la staţiile de pompare de la Leorda, cât şi la staţia de tratare  Cătămărăști, precum şi la conducta de aducţiune Leorda- Botoşani cu diametrul de 1200 mm. Totodată se vor executa lucrări de revizii și reparații la reţeaua publică a municipiului Botoșani, care au fost amânate anterior tocmai pentru evitarea sistării furnizării apei în mod repetat şi la intervale  scurte de timp

9 thoughts on “Directorul Nova Apaserv: Zonă Primăverii va avea apă mai spre prânz

  1. D-le director sunteti un mincinos, stau pe C. Nationala si acum la ora 11.30 nu este apa rece. Cine este vinovat ca s-a inlocuit o conducta de 800 cu una de 300, de 7 ori mai mica, cand aveti acelasi nr. de consumatori, acelasi nr de conducte pe care le umpleti, care este logica, cine a facut asemenea proiect proiect pe care l-ati semnat si dv. Acum tot oamenii sufera pt incompetenta unora, este corect? In situatia asta peste o saptamana se va umple tot orasul. Intr-un comunicat dat ieri ar fi trebuit ca pana vineri seara sa fie apa in tot orasul, cand ati dat comunicatul nu stiati ca era conducta de diametru mai mic, ati mintit intentionat sau din nestiinta?

  2. Domnule director, esti un incompetent.
    Este sambata dupa amiaza si nu este apa in tot orasul. Cum puteti minti in halul sau?
    RUSINE!!!!

  3. Auzi la el, cica peste tot este apa iar acu e ora 14.50, stau pe Calea Nationala si nu am apa…. Nesimtitilor macar daca ati spune concret cand vom avea apa…

  4. domnule director idiot, este ora 15:30 (sambata), si in multe cartiere din botosani nu este apa, inclusiv in zona industriala. sa va fie rusine.

  5. Domnule director nu numai ca sunteti un incompetent,dar sunteti si un mare mincinos…probabil ca dvs aveti in curtea vilei fantana ,de asta nu va intereseaza situatia celor ce va dau salarii,va umple conturile …rusine …rusine .Va rugam ca la anul, cand veti dori voturile noastre sa va amintiti cum ne-ati tinut 3 zile fara apa rece RUSINE

  6. are dreptate dom director nu se satura sa tot minta populatia de atatea ori de exemplu an capat la baza 7 nu este apa nici la ora asta 18 si el fara sa cunoasca situatia promite numai vorbe daca nu santeti an stare dativa demisia santem noi populatia de vina ca nu dati apa rusine sa va fie la tot personalul pentru bataia de joc pe care o faceti

  7. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    NovaApaserv= servicii proaste, incompetență managerială, persoana responsabilă cu relațiile cu publicul este zero, fiind probabil dominată de spiritul de conducător al directorului. Probabil că aș fi mai înțelegător dacă mi s-ar aduce la cunoștință că în scara blocului în care locuiesc va fi întreruptă apa o lună de zile decât să mi se spună că va fi o întrerupere de două zile și de fapt să fie trei. Dar absolut de neînțeles este atitudinea mea, știind că toată vara au fost întreruperi cauzate de înlocuirea diferitelor conducte de diferite dimensiuni ce au cauzat întreruperi ale furnizarii apei si reluarii la cu totul alte termene decat cele comunicate oficial, sperând până în ultimul moment în buna credință a SC NovaApaserv. Niciodată în zona Primăverii nu s-au respectat termenele de reluare a furnizării apei. Din păcate nu avem de a face cu profesioniști ci cu niște ageamii care ne cred proști. Nu înțeleg cum primarul acestui municipiu și președintele Consiliului Județean se lasă păcăliți de acest măscărici de director. Poate sunt influențați de opțiunea politică a acestuia. Directore, degeaba dai comunicate de presă dacă nu știi sau nu vrei să comunici clienților informații veridice. Din păcate nu am o altă variantă, dar aș renunța imediat la serviciile acestei societăți.

  8. Este ora 21 si pe strada Lalelelor curge apa jegoasa….este o mare bataie de joc….ma intreb cine plateste aceasta apa…..ca eu sigur nu….Sa nu poti face baie la un copil in anul 2011 ca ti-e frica sa nu ia vreo boala de piele este strigator la cer…Oare autoritatile locale s-au sesizat…sau mai acus cand v-or fi alegeri?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *