Încă doi şoferi cu alcoolemii ridicate, prinşi de poliţişti

aparat etilotestNumărul şoferilor care se aleg cu dosare penale pentru conducere sub influenţa alcoolului creşte de la o zi la alta. Cazurile sunt multe, dar şi foarte grave, alcoolemiile constatate de poliţiştii fiind din ce în ce mai ridicate.

Astfel, un bărbat de 42 de ani din Ungureni a fost prins, marţi, în timp ce conducea un tractor cu remorcă având o concentraţie alcoolică de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. În plus, Sebastian Vrabie nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie.

Faţă de acesta se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a ununi autovehicul de către o persoană având o concentrație alcoolică peste  limita legală.

Tot marţi, un tânăr de 28 de ani, din Ştefăneşti, a fost oprit pe Bulevardul Mihai Eminescu din municipiul Botoșani, iar oamenii legii au constatat că acesta avea 0,61 mg/l concentrație de alcool pur în aerul expirat. Alin Dărângă este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *