Percheziţii acasă la doi poliţişti de frontieră

tigari confiscate politie frontiera

Vezi video de la descinderile DIICOT

Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Botoşani, impreuna cu lucratori din cadrul Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Botosani, sprijiniti tehnic operativ de catre DGIPI si cu ajutorul lucratorilor din cadrul Inspectoratului de Politie al judetului Botosani, Serviciul de Combatere a Crimei Organizate Botosani si ai Inspectoratului Judetean de Jandarmi Botosani, au prins, marţi, 25 octombrie 2011, în flagrant, o grupare infractionala specializata in contrabanda cu tigari din Republica Moldova, ce actiona pe raza judetului Botosani.

Cu ocazia actiunii, au fost ridicate de la malul raului Prut, din zona de frontiera si din cele 28 de perchezitii domiciliare efectuate la persoane de pe raza localitatilor Romanesti, Stefanesti, Trusesti, Stauceni si Botosani, cantitatea de 10.500 de pachete de tigari, diverse sume de bani, doua autoturisme precum si alte bunuri folosite in activitatea infractionala.

Perchezitiile domiciliare au vizat si doi lucratori din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Romanesti. Operatiunile de marţi s-au derulat după patru luni de monitorizare a persoanelor implicate.

In cauza se continua cercetarile de catre procurorul DIICOT impreuna cu lucratori din cadrul IJPF Botosani, urmând ca miercuri să fie cunoscut dacă o parte dintre cei implicaţi în contrabandă vor ajunge sau nu după gratii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *