Fostul inspector şef al ITM, Silvia Pasat, a suferit un accident de muncă în timp ce verifica o societate

Silvia Pasat, fost sef al ITM Botosani
Silvia Pasat, fost sef al ITM Botosani

Un inspector de muncă de la Inspectoratul Teritorial de Muncă s-a accidentat în timp ce efectua un control la o societate comercială. Persoana nefericita nu este nimeni altcineva decat fostul inspector şef al ITM, Silvia Pasat. Potrivit unui comunicat al ITM, „marti, în timp ce efectua un control împreună cu un alt coleg, în cadrul campaniei „O zi pe săptămână”, la tipografia aparţinând de societatea Nektarios SRL din localitatea Zăiceşti, inspectorul de muncă Silvia Anghelina  Pasat, din cadrul Compartimentului Control Relaţii de Muncă, în vârstă de 51 ani,  îndepărtându-se  de muncitorul care lucra la ghilotina de tăiat hârtie şi care completase o fişă de identificare, nu a fost atentă şi s-a împiedicat de un transpalet care era folosit pentru transportul hârtiei. Inspectorul de muncă s-a dezechilibrat şi a căzut fracturându-şi piciorul. A fost transportată imediat la spital unde a fost internată”.

Unitatea Nektarios, la care s-a petrecut evenimentul va efectua cercetarea, iar din comisia de cercetare va face parte şi un reprezentant al ITM Botoşani, inspector de muncă din cadrul Compartimentului Control Securitate şi Sănătate în Muncă.

One thought on “Fostul inspector şef al ITM, Silvia Pasat, a suferit un accident de muncă în timp ce verifica o societate

  1. Da-o-n pana mea de dobitoaca!invata ca papagalii niste normative si se dau lebede in ibric in fata celor care muncesc si dau de lucru la oameni,si-i fac salariu ei si celorlalti puturosi de la ITM!mai bine ar pune mana sa muncesca sa-si faca meseria pentru care e pregatita….daca e desteapta….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *