Buhăianu despre şefa organizaţiei municipale de femei a PSD: Deschide gura, dar nu ştie exact depre ce vorbeşte

Deputatul Catalin Buhaianu
Deputatul Catalin Buhaianu

După ce sâmbătă şefa organizaţiei municipale de femei a PSD, Tereza Nica, a spus despre deputatul Cătălin Buhăianu că este un „nimeni”şi l-a ameninţat că-l dă în judecată, parlamentarul PDl a reacţionat luni. Buhăianu spune despre liderul femeilor PSD că nu ştie ce vorbeşte, dar şi faptul că nu are respect faţă de „un demnitar al României”.

Iată replica lui Buhăianu:

Din respect pentru doamne si domnisoare, o sa comentez declaratiile doamnei Tereza Nica si limbajul de mahala pe care il foloseste. Imi place sa cred ca, desi este “sefa” femeilor din PSD, ea nu le reprezinta pe doamnele si domnisoarele cu bun simt din Partidul Social Democrat. Din pacate, ideea pseudo-liderilor USL locali de a face politica, prin  limbaj suburban si jigniri, se transmite si catre sefii (greu de spus  “lideri”) organizatiilor din cadrul partidului dumnealor.
Tin sa ii reamintesc doamnei inginer Tereza Nica cateva lucruri pe  care se pare ca le-a uitat sau le ignora din dorinta de a mima calitatea de om politic (cea de doamna si-a descalificat-o singura!):

1. Daca dumneaei a fost aleasa sefa femeilor social democrate cu 80 de voturi ale propriilor membri de partid, acest lucru nu ii da dreptul sa jigneasca un demnitar al Romaniei, un parlamentar ales de voturile a 8.000 de botosaneni.
2. Realizarile dumneaei in industria de IT nu inseamna ca ii confera  si calitatea de om sau cea de politician. Faptul ca este in PSD Botosani si este si un foarte prosper om de afaceri nu ii confera dreptul de a vorbi ca pe maidan si de a trata de sus pe cineva.
3. Chiar daca doameni Nica i se pare ca actiunea de “gherila”  politica intreprinsa de PSD Botosani prin uzurparea de identitate este o “lovitura” reusita, voi lasa doar autoritatile Statului sa cerceteze ilegalitatea demersului PSD si justitia sa isi spuna cuvantul.
4. Doamna Tereza Nica ma ameninta ca ma da in judecata. Nu spune pentru ce. Nu are pentru ce sa ma dea in judecata. Deschide gura, dar nu stie exact depre ce vorbeste.
Acestea fiind zise, un singur lucru mai vreau sa observ si sa il comunic si public: atat organizatia de tineret a PSD Botosani cat si cea de femei s-au dovedita fi conduse de persoane care inteleg politica ca o negociere in piata si un scandal pe maidanul din mahala. Cu tot respectul, eu chiar  nu as vrea sa ma intalnesc si sa ma cert in piata cu “doamna” Nica de la pretul kilogramului de cartof. Sunt sigur ca tonul bland si vocabularul delicat m-ar dobora
la pamant!

One thought on “Buhăianu despre şefa organizaţiei municipale de femei a PSD: Deschide gura, dar nu ştie exact depre ce vorbeşte

  1. D-le parlamentar Buhaianu, D-stra cine va da dreptul sa votati legi impotriva poporului roman,in special impotriva bugetarilor,pensionarilor,oamenilor asistati social,etc ?
    Cat de doborat la pamant,va vine timpul imediat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *