Primarul comunei Dângeni: Acum două săptămâni, s-au împărţit capoate şi rochii în bisericile comunei

Stelica Trofin, primarul comunei Dingeni
Stelica Trofin, primarul comunei Dingeni

Capoate si rochii impartite enoriasilor in doua biserici din localitatea Dingeni. Primarul comunei Stelica Trofin acuza PDL ca a inceput campania electorala si ca ofera deja daruri oamenilor din localitate.

” Acum doua saptamini, in doua biserici din comuna Dingeni s-au impartit capoate si rochii. La ora 8 jumatate, seara, s-a tras clopotul. Avenit lumea la bierica si intrebau ce se intampla. Acolo s-au impartit capoate de un anumit domn din PDL. Duminica urmatoare s-au impartit din nou. Am inteles ca aceste haine proveneau dintr-un transport confiscat la vama. Au luat seria de pe buletin si codul numeric personal si i-a pus sa semneze„, a spus primarul de Dingeni.

Primarul a spus ca va sesiza Protopopiatul de Saveni cu privire la cele intamplate in cele doua biserici.

4 thoughts on “Primarul comunei Dângeni: Acum două săptămâni, s-au împărţit capoate şi rochii în bisericile comunei

    1. Domnule ,,cetatean”,chiar nu se mai poate face nimic bun fara a fi suspectati campanie electorala?S-a precizat si atunci ca aceasta actiune se desfasoara cu sprijinul unor oameni cu suflet si nu din partea unui partid politic,iar pentru vasta dumneavoastra cultura generala sa stiti ca baza de date se poate alcatui foarte usor de catre orice primar din datele pe care le are si cu ajutorul listelor electorale permanente ce exista in primarii.Va multumim!

  1. D-le Gabriel lasa gargara PDL-ista ,oameni cu suflet, hai ne lasi ? Credeti ca puteti sa mai prostiti lumea ca in 2008 si in 2oo9 ? I-as sugera d-lui primar sa faca o ancheta , la ce s-au folosit seriile si codul numeric personal din buletinul de identitate. Nu cumva pentru a completa niste adeziuni cum a facut UNPR-ul contra trei paini ?

    1. Primarul nu stiu daca poate sa faca ancheta,dupa umila mea parere politia are tot dreptul si chiar obligatia de a verifica,asa ca pot sa o faca,iar in privinta oamenilor cu suflet nu te pot ,,lasa”,pentru ca mai sunt chiar,indiferent daca sunt membri de partid sau nu,indiferent daca sunt la putere sau nu,asa ca;necunoscand situatia si nevoile unor oameni ,te rugam sa ne ,,lasi”.Apropos de coduri numerice,sau serii de buletin..pot fi folosite si de pe listele de alimente primite de unii oameni,sau chiar ma repet;sunt permanent in Primarii pe listele electorale,iar daca se completeaza adeziuni fara consimtamantul omului nu au nici o valoare pentru ca votul e cel care conteaza…consulta un specialist sau macar documenteaza-te si dupa aia debiteaza prostii..Sa auzim de bine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *