A rămas fără Mercedes, din cauza ţigărilor ascunse în autoturism

tigari contrabandaPoliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din Punctul de Trecere a Frontierei Stânca au descoperit în cursul zilei de luni, ascunse sub butelia de gaz a unui autoturism, mai multe pachete de ţigări, care urmau a fi introduse în ţară prin sustragerea de la controlul vamal. Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei, iar autoturismul a fost indisponibilizat până la plata amenzii.

Luni seară, în jurul orelor 19.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, s-a prezentat pentru a intra în ţară Serghei M., cu dublă cetăţenie româno-moldoveană, în vârstă de 37 ani, la volanul unui autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Italia.
La controlul de frontieră, în baza analizei de risc, echipa comună de control formată din lucrători vamali şi poliţişti de frontieră a descoperit ascunsă sub butelia de gaz a autoturismului cantitatea de 6.560 ţigarete, diferite mărci, care aveau timbru de Republica Moldova.
Inspectorii vamali au luat măsura ridicării, în vederea confiscării a ţigărilor, în valoare de aproximativ 1400 lei, iar persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă de 5.000 lei. De asemenea, autoturismul a fost indisponibilizat până la plata amenzii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *