Voluntarii Let’s Do It, Romania! dau startul la cartare. Se caută voluntari în Botosani

Echipa Let’s Do It, Romania ajudeţului Botoşani a demarat înscrierile pentru voluntari la cele două acţiuni importante ale proiectului „Let’s Do It, Romania!”: cartare şi curăţenie. Cartarea începe în judeţ chiar din acest week-end. Acţiunea intitulată „Let’s Bike It&Let’s Drive It” (cartarea pe bicicletă şi cu maşina) va fi derulată în parteneriat cu organizaţia G.E.O.S din Botoşani.

Prin această acţiune se vor identifica atât în judeţ cât şi în municipiu acele locuri unde există mormane de deşeuri, creându-se astfel o hartă digitală a deşeurilor. Locurile vor fi curăţate în data de 24 septembrie de către voluntarii campaniei „Let’s Do It, Romania!”.

Potrivit unui comunicat de presă al voluntarilor Let’s Do It, Romania, zeci de botoşăneni şi-au manifestat deja intenţia de a se alătura acestei campanii. „Pentru a ne depăşi obiectivele atinse anul trecut, e nevoie de mult mai multă forţă de muncă.  Astfel că orice persoană care ştie şi îşi doreşte o schimbare în bine, se poate înscrie ca voluntar pentru una dintre cele două acţiuni sau ambele. La cartare sunt aşteptaţi toţi bicicliştii şi conducătorii auto dispuşi să se implice în identificarea acelor locuri care trebuie curăţate în municipiu şi în judeţ”, se arată în comunicatul de presă emis redacţiei.

Paşii pe care o persoană care doreşte să devină voluntar pentru cele două acţiuni sunt: accesarea siteului www.letsdoitromania.ro, intră la secţiunea „Vreau să particip”, completează formularul de înscriere, se confirmă apoi înscrierea prin primirea automată pe email a linkului campaniei şi devine automat membru în Echipa Naţională de Acţiune!

Înscrierile se pot face şi prin telefon la 0743.383.068 sau cu ocazia diferitelor evenimente  care vor avea loc în perioada următoare în oraş, de unde echipa „Let’s Do It, Romania!”, nu va lipsi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *