Judecătorii au schimbat administratorul judiciar al unei cunoscute firme din Botoşani aflate în insolvenţă

foto: ciprian-rusu.ro

O fabrică de confecţii din Botoşani, care se află în insolvenţă, şi-a schimbat administratorul judiciar, pe fondul problemelor de natură juridică avute de fostul administrator. Societatea comercială Jade Fashion SRL Botoşani, care a intrat în insolvenţă în luna iulie 2022, va avea ca administrator judiciar pe Lexro Insolv SPRL, după ce lichidatoarea Alina Rusu a fost înlocuită.

Măsura a fost dispusă, săptămâna trecută, de Tribunalul Botoşani, după ce Alina Rusu a fost trimisă în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de delapidare.

Solutia pe scurt: Admite sesizarea din oficiu cu privire la înlocuirea administratorului judiciar, în contradictoriu cu administratorul judiciar şi creditorii debitorului. Dispune înlocuirea administratorului judiciar Cabinet Individual de Insolvenţă Rusu Alina cu practicianul Lexro Insolv SPRL. Desemnează administratorul judiciar provizoriu practicianul în insolvenţă Lexro Insolv SPRL, cu sediul în Botoşani, str. Sucevei nr. 11, sc. A, parter, ap. 2, judeţul Botoşani, cu un onorariu provizoriu în cuantum de 2000 lei. 

Jade Fashion SRL are ca obiect principal de activitate fabricarea articolelor de voiaj si marochinarie și a articolelor de harnasament, devenind cunoscută în special pentru vestimentația produsă pentru animalele de companie. Firma din Botoșani a avut, în 2021, o cifră de afaceri de peste 2,2 milioane de lei, terminând anul financiar cu profit. Numărul de angajați al societății era,  anul trecut, de 60.

În 2022, aceeaşi firmă a avut o cifră de afaceri de 2,24 milioane de lei şi o pierdere de 200.000 lei.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *