VIDEO Femeie filmată în timp ce se salvează dintre dărâmături, în urma exploziei de la Dedeman

O femeie a fost filmată în timp ce se salvează dintre dărâmături, în urma exploziei de la Dedeman. Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare. Aceasta s-a cățărat printre dărâmături pentru a ieși de acolo cât mai repede.

O angajată de la Dedeman Botoșani, unde a avut loc explozia de vineri dimineață, mărturisește că a trecut prin clipe groaznice.

„M-am speriat groaznic, nu știam cum să fug. Mai era un client care mă întreba nu știu ce. Mă gândeam, omule, ce vrei, lasa-mă. Am și fugit repede. Mi-a trecut viața prin fața ochilor, am crezut că nu mai apuc să trăiesc”, a mărturisit, speriată, femeia.

O explozie puternica s-a produs, vineri, la magazinul Desemnat din Hudum. La fața locului s-au deplasat 12 echipaje din cadrul Detașamentului Botoșani, cu patru autospeciale de stingere, trei ambulanțe SMURD și două ambulanțe aparținând Serviciului Județean de Ambulanță. A fost activat Planul Roșu de Intervenție.

În urmă evenimentului produs în municipiul Botoșani, au rezultat 13 victime, 12 dintre acestea salvate de pompieri. Una dintre persoanele afectate s-a prezentat singură la Unitatea de Primiri Urgențe. Un bărbat intubat, ventilat mecanic, a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la spital. Căutările continuă în interiorul centrului comercial.

 

Urmăreşte-ne pe Google News!

One thought on “VIDEO Femeie filmată în timp ce se salvează dintre dărâmături, în urma exploziei de la Dedeman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *