Mărturia unei angajate de la Dedeman: M-am speriat groaznic, nu știam cum să fug. Mai aveam un client care mă întreba nu știu ce..

O angajată de la Dedeman Botoșani, unde a avut loc explozia de vineri dimineață, mărturisește că a trecut prin clipe groaznice.

„M-am speriat groaznic, nu știam cum să fug. Mai era un client care mă întreba nu știu ce. Mă gândeam, omule, ce vrei, lasa-mă. Am și fugit repede. Mi-a trecut viața prin fața ochilor, am crezut că nu mai apuc să trăiesc”, a mărturisit, speriată, femeia.

O explozie puternica s-a produs, vineri, la magazinul Desemnat din Hudum. La fața locului s-au deplasat 12 echipaje din cadrul Detașamentului Botoșani, cu patru autospeciale de stingere, trei ambulanțe SMURD și două ambulanțe aparținând Serviciului Județean de Ambulanță. A fost activat Planul Roșu de Intervenție.

În urmă evenimentului produs în municipiul Botoșani, au rezultat 13 victime, 12 dintre acestea salvate de pompieri. Una dintre persoanele afectate s-a prezentat singură la Unitatea de Primiri Urgențe. Un bărbat intubat, ventilat mecanic, a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la spital. Căutările continuă în interiorul centrului comercial.

 

Urmăreşte-ne pe Google News!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *