Profesorul din Botoșani, care s-a aruncat de la etaj, are nevoie urgent de sânge. Apelul făcut de fiica acestuia

Profesorul din județul Botoșani, care s-a aruncat de la etaj, luni, are nevoie urgent de sânge. Este vorba de profesorul Mirel Dascălu, cel care coordonează ansamblul „Stejărelul” din cadrul Clubului Copiilor Darabani. Bărbatul are 48 de ani şi ar fi suferit, în ultima perioadă, de o depresie.

El se află internat în prezent la Spitalul Județean Botoșani.

Starea tatălui meu este stabilă, dar are nevoie de mulți donatori de sânge. Cine este dispus să vină îi rog să se prezinte la Centrul de Transfuzii al Spitalului Județean Botoșani, joi și vineri, la ora 07.30 dimineața. Grupa de sânge nu contează. Operația de bazin durează opt ore și este nevoie de rezerve de sânge… cel puțin 20 de persoane. Cine reușește să vină, să îi menționeze neapărat numele”, este apelul făcut de fiica acestuia.

Ştirea iniţială

Un bărbat din judeţul Botoşani s-a aruncat de la etajul al treilea al unui bloc. Nenorocirea a avut loc luni dimineață, în oraşul Darabani. Omul ar fi lăsat un bilet de adio prin care își justifica gestul.

Botoşăneanul a căzut peste o maşină parcată lângă blocul său, iar localnicii, speriați, au sunat de urgenţă la 112. La faţa locului au ajuns echipaje de ambulanţă, dar şi de poliţie.

Bărbatul în stare  gravă, a fost preluat de echipajul medical şi transportat de urgență la Spitalul Municipal Dorohoi.

Cazul a fost preluat de polişţişti, care urmează să stabilească împrejurările exacte în care s-a produs nefericitul incident.

Urmareste-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *