Botoşăneanul care s-a aruncat, în această dimineaţă, de la etajul 3 este un cunoscut profesor

Botoşăneanul care s-a aruncat, luni dimineaţă, de la etajul al treilea al unui bloc din oraşul Darabani, este un cunoscut profesor. Este vorba de profesorul Mirel Dascălu, cel care coordonează ansamblul „Stejărelul” din cadrul Clubului Copiilor Darabani.

Bărbatul are 48 de ani şi ar fi suferit, în ultima perioadă, de o depresie.

Ştirea iniţială

Un bărbat din judeţul Botoşani s-a aruncat de la etajul al treilea al unui bloc. Nenorocirea a avut loc luni dimineață, în oraşul Darabani. Omul ar fi lăsat un bilet de adio prin care își justifica gestul.

Botoşăneanul a căzut peste o maşină parcată lângă blocul său, iar localnicii, speriați, au sunat de urgenţă la 112. La faţa locului au ajuns echipaje de ambulanţă, dar şi de poliţie.

Bărbatul, care se află în stare gravă, a fost preluat de echipajul medical şi transportat de urgență la Spitalul Municipal Dorohoi.

Cazul a fost preluat de polişţişti, care urmează să stabilească împrejurările exacte în care s-a produs nefericitul incident.

Urmareste-ne pe Google News!

Citește și: Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul IV

Încă o tragedie înregistrată la Botoșani! Un bărbat a murit, luni seară, după ce a căzut de la etajul IV al blocului în care locuiește. Este vorba de botoșăneanul în vârstă de 55 de ani care a fost preluat, duminică, de un elicopter SMURD pentru a fi transportat la Clinica de Neurochirurgie din Iași.

El a fost transferat la Iași din cauza stării grave de sănătate, însă medicii de aici nu au mai putut face nimic pentru salvarea acestuia. Bărbatul se numește Mihai Pricop. El locuia în cartierul Bucovina din municipiul Botoșani și s-a dezechilibrat și a căzut de la etajul al patrulea printre balustradele scării de bloc.

Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani a deschis o anchetă în acest caz pentru ucidere din culpă, potrivit unor proceduri care se declanșează în astfel de cazuri.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *